Dag 16: Nara

Op de planning voor vandaag stonden de volgende dingen: Shrines, tempels en hertjes. En geloof mij deze zijn er genoeg in Nara. Het was echt een leuke ervaring om al die SEMI-wilde hertjes te zien.

Sommige hertjes konden zelf buigen. Dan was het de bedoeling dat je ze een koekje geeft. Deze koekjes worden verkocht door diverse verkopers (1 pakje van 10 koekjes kost 150Y).

We hebben ondere andere de volgende tempels / shrines bezocht: Todaiji Temple, Kasuga Taisha Shrine & Gangoji Temple. Elke schrine / tempel had wel iets dat hem bijzonder maakte. En we hebben ons geen moment verveeld.

Op het einde van onze dag in Nara kregen we te horen dat we een prijs konden ophalen omdat we 3 verschillende stamps hadden. Dus wij naar het Nara Tourism Center, en daar hebben we een herten-button gekregen (altijd leuk).

En toen gingen naar ons appartement, een beetje oververhit. Want het was vandaag warm en we konden niet veel uit de zon lopen. Maar dat wisten we van te voren al, want we gaan in de zomer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s