Dag 2: Nakano

Vandaag zijn wij naar Nakano Broadway gegaan. Dit is echt een aanrader veel animewinkels (best veel Mandrake) en ze hebben daar een softijsje van wel 7 lagen!!.

Nadat we klaar waren in Nakano Broadway gingen we het gebied er buiten wat verkennen. Hier heb ik voor de eerste keer Onigiri gehad, deze zijn herhaling vatbaar.

Aangezien ik van plan ben om aardig wat spullen te kopen, moest ik een doos hebben. De gingen we halen bij het postkantoor dat op +-8 minuten van ons appartement ligt. Eenmaal daar aangekomen kwamen we erachter dat er hier niemand Engels sprak.

En geloof mij naar 4x hetzelfde uitleggen aan 2 verschillende personen, ben je er wel klaar mee en wel ik eigenlijk gewoon die grote doos meenemen. De medewerkers bleven wel heel aardig en probeerde ons van alle kanten te helpen (GO Japan!).

En toen was het 18:00 het moment van de waarheid, komen onze koffers of blijven deze weg? Gelukkig kwam om 20:06 een bezorger van Yamato onze koffers brengen en konden we nieuwe kleren aan.

Rond een uur of half 10 zijn wij nog naar het Tokyo Metropolitan Government Office gegaan om hier wat foto’s te maken van de Skyline van Tokyo.

En dat was even in het kort onze tweede dag van onze trip door Japan! Morgen is het de beurt aan Ikebukuro.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s